ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου 2012

Παρέμβαση Γραμματικόπουλου για κολυμβητήριο και τρίτεκνους

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:37:00 μ.μ. |
Παρέμβαση πραγματοποίησε στο χθεσινό δημοτικό συμβούλιο ο επικεφαλής της ελάσσονος αντιπολίτευσης κ. Χρήστος Γραμμματικόπουλος αναφορικά με το κολυμβητήριο και τους τριτέκνους.

Πιο συγκεκριμένα, για το κολυμβητήριο ο κ. Γραμματικόπουλος επισήμανε ότι για μία ακόμα χρονιά, δυστυχώς, το κολυμβητήριο παραμένει κλειστό, αναγνωρίζοντας όμως τη δυσκολία της φετινής χρονιάς, λόγω της τιμής του πετρελαίου. Υπογράμμισε ότι η λειτουργία του κολυμβητηρίου δεν αποτελεί μόνο πηγή άθλησης και ψυχαγωγίας αλλά και πηγή αισιοδοξίας για τους πολίτες. Προκειμένου να υπάρξει μείωση του κόστους θέρμανσης, πρότεινε τη χρήση εναλλακτικών πηγών ενέργειας (φωτοβολταϊκά) και παράλληλα, τη σύνταξη μελέτης μετατροπής του κολυμβητηρίου σε κλειστό και, την εν συνεχεία προσπάθεια χρηματοδότησής της.

Για τους τριτέκνους, αφού επισήμανε τη συμβολή τους στο δημογραφικό πρόβλημα της χώρας και το γεγονός ότι οι μισές οικογένειες τριτέκνων βρίσκονται κάτω από το όριο της φτώχειας (ειδικά για αυτές τις οικογένειες τριτέκνων), πρότεινε την απαλλαγή τους από τα τροφεία σε παιδικούς και βρεφονηπιακούς σταθμούς καθώς και την αύξηση της (ήδη υπάρχουσας) έκπτωσης στους λογαριασμούς του νερού.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ