ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Σάββατο 22 Δεκεμβρίου 2012

Το γηροκομείο Άργους επισκέφθηκε η ομάδα του Διομήδη

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:39:00 π.μ. |
 Τον Οίκο Ευγηρίας Άργους επισκέφθηκε χθες το πρωί η ομάδα του Διομήδη Άργους, για να ευχηθεί χρόνια πολλά στους ηλικιωμένους συμπολίτες μας.

Σε κλίμα συγκίνησης, αλλά και με ευχάριστες εκπλήξεις, οι Πρωταθλητές Ελλάδας και Κυπελλούχοι Ευρώπης, γνώρισαν από κοντά τους διαμένοντες στο Γηροκομείο Άργους, αλλά και το προσωπικό του και αντάλλαξαν ευχές για τις γιορτινές ημέρες των Χριστουγέννων.
Ο πρόεδρος του Γηροκομείου κος Χρήστος Πλατής, αφού ευχαρίστησε για την επίσκεψη τον Δημήτρη Δημητρούλια και τους παίκτες μας, τους έκανε μια σύντομη περιγραφή σχετικά με την ιστορία του οίκου ευγηρίας, αλλά και επεσήμανε την αγάπη την οποία ο κόσμος του Άργους δείχνει με έμπρακτους τρόπους, για να μπορέσει αυτό να συντηρηθεί.
Στη συνέχεια, οι παίκτες και οι προπονητές μας ξεναγήθηκαν από τον κο Χρήστο Πλατή στις πτέρυγες του γηροκομείου, όπου είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τους ηλικιωμένους και να συνομιλήσουν για αρκετή ώρα.
Ο προπονητής μας Δημήτρης Δημητρούλιας δήλωσε: "Είναι μεγάλη η χαρά μας και η συγκίνησή μας, που μπορούμε να γνωρίσουμε από κοντά συνανθρώπους μας, οι οποίοι εκ των πραγμάτων δεν μπόρεσαν να ζήσουν την περσινή τεράστια επιτυχία της ομάδας μας. Είναι πολύ χρήσιμες οι εμπειρίες που λαμβάνουμε και εγώ και οι παίκτες μου με τέτοιου είδους επισκέψεις, γιατί παίρνουμε μαθήματα ζωής και ανθρωπιάς. Ο οίκος ευγηρίας Άργους, από όσο είδαμε, λειτουργεί υποδειγματικά, με πολλή αγάπη και φροντίδα προς τους ηλικιωμένους που φιλοξενεί. Ευχαριστούμε τον κο Χρήστο Πλατή για την ευκαιρία που μας έδωσε να γνωρίσουμε τους ανθρώπους αλλά και τους χώρους του Γηροκομείου και ως προπονητής τον ευχαριστώ πολύ που έμπρακτα στηρίζει την ομάδα μας, αφού είναι πιστός φίλαθλός μας."
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ