ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πασχαλινές ευχές

Σάββατο 29 Δεκεμβρίου 2012

Πόλεμος για το παγοδρόμιο του Ναυπλίου

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:28:00 π.μ. |
  Πόλεμος ξεκίνησε, από την χθεσινή απόφαση του δημοτικού συμβουλίου με ψήφους 13 - 8, δηλαδή σύσσωμη την αντιπολίτευση αλλά και με ψήφους δημοτικών συμβούλων της κυβερνώσας δημοτικής παράταξης, που θέλει την απομάκρυνση του παγοδρομίου στο Ναύπλιο.

Χθες το απόγευμα που έγινε γνωστή η απόφαση υπήρξε μόνο από τον δήμαρχο Ναυπλιέων ανακοίνωση στην οποία λίγο πολύ γινόταν λόγος για "μιζέρια της αντιπολίτευσης" και μικροπολιτική εκμετάλλευση του θέματος ώστε να πληγεί ο δήμαρχος.

Τώρα από την πλευρά της αντιπολίτευσης, επίσημη ανακοίνωση δεν έχει βγει από κανέναν συνδυασμό, ώστε ο κόσμος (επιχειρηματίες αλλά και πολίτες) του Ναυπλίου, που  στην είδηση της απομάκρυνσης του παγοδρομίου έχουν αντιδράσει έντονα, να μπορέσουν να μάθουν τελικά ποιος είναι ο λόγος η οι λόγοι για τους οποίους ψηφίστηκε μια τέτοια απόφαση.

Θα πρέπει κύριοι να γνωστοποιήσετε στον κόσμο του Ναυπλίου και να αιτιολογήσετε την απόφαση σας αυτή και να μην αφήνετε να αιωρούνται διάφορα σενάρια για μη σύννομες διαδικασίες..., ποιες είναι αυτές και ότι έχετε να πείτε, πείτε το επιτέλους, να μάθουμε όλοι τι έχει συμβεί.

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ