ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πασχαλινές ευχές

Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου 2012

Στολίζουν δέντρο στο φυσικό του περιβάλλον οι ''Ορθοπεταλιές'' στο Άργος

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:51:00 π.μ. |
Αγαπητές, -τοι ποδηλάτισσες, -ες
Συμβάλλοντας στο πνεύμα των εορτών αποφασίσαμε φέτος να στολίσουμε ένα φυσικό δέντρο στον ίδιο του τον χώρο στέλνοντας ένα διπλό μήνυμα, εορταστικό λόγω του 12ημέρου και περιβαλλοντικό εκφράζοντας την αντίθεσή μας με την «γενοκτονία» χιλιάδων δέντρων (αυτοφυών και καλλιεργημένων) προκειμένου να χρησιμοποιηθούν διακοσμητικά στις πλατείες των δήμων και στα σπίτια και στην συνέχεια να πεταχτούν σαν άχρηστα υλικά.


Καλούμε τους μικρούς φίλους μας συνοδεία των κηδεμόνων των να ανεβούν με το ποδήλατό τους ή αν δεν μπορούν με τα πόδια στην κορυφή του λόφου της Ασπίδας προκειμένου να στολίσουμε όλοι μαζί το χριστουγεννιάτικο δέντρο των ποδηλατών του νομού και να κρεμάσουμε στα κλαριά του τις ευχές μας για υγεία, ευδαιμονία και αγάπη σε όλο τον κόσμο αλλά και τις προσωπικές μας ευχές για την κατασκευή ποδηλατοδρόμων στον νομό μας για να μπορούμε να κινούμαστε με ασφάλεια.

Ετοιμάστε αυτοσχέδια οικολογικά στολίδια να κάνουμε λαμπρό το δεντράκι μας και ελάτε την Κυριακή 23 Δεκεμβρίου στις 11 το πρωί μπροστά από την εκκλησία του Αι Λιά. Παρακαλούνται την μέρα εκείνη οι οδηγοί να αποφύγουν να ανέβουν με τα αυτοκίνητά τους στον λόφο για να μην κινδυνέψουν οι ποδηλάτες.

Μετά το τέλος του στολισμού και ευχηθούμε χρόνια πολλά, οι ενήλικες μόνο θα επισκεφτούμε τους στάβλους του συλλόγου «φίλοι ίππων Άργους» στην Νέα Κίο για να μυηθούμε στην ιππασία.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ