ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πασχαλινές ευχές

Σάββατο 15 Δεκεμβρίου 2012

Στολίζουν το Χριστουγεννιάτικο δέντρο στην Ν.Κίο

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:44:00 π.μ. |
Σήμερα Σάββατο, 15 Δεκεμβρίου ξεκινούν τα "Χριστούγεννα στη Νέα Κίο", ένα 15νθήμερο εκδηλώσεων που διοργανώνουν οι Φορείς της Νέας Κίου με την ευγενική υποστήριξη της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Άργους - Μυκηνών (ΚΕΔΑΜ).

Σήμερα λοιπόν, στις 6.30 το απόγευμα, τα παιδιά των σχολείων της Νέας Κίου με ένα μικρό στολίδι και με μια μεγάλη ευχή, στολίζουν το Χριστουγεννιάτικο δέντρο στην Πλατεία Δημάρχου Κατριλιώτη.

Ακολουθούν, στις 7, ο Χαιρετισμός του Δημάρχου, η Φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου καθώς και Χριστουγεννιάτικοι ύμνοι από τη Φιλαρμονική και την Χορωδία Νέας Κίου υπό τη διεύθυνση του Θεοδόση Αντωνιάδη.

Αύριο Κυριακή, 16 Δεκεμβρίου στις 11 το πρωί, στην Πλατεία Δημάρχου Κατριλιώτη, δύο ζωηροί καλικάντζαροι με αχτένιστα μαλλιά και λυμένα κορδόνια ταξιδεύουν Χριστούγεννα ως την άκρη του κόσμου.

"Καλικαντζαρο-ιστορία μαγική". Μια ιστορία μικρή. Ένα μεγάλο μυστικό. Mια γιορτή με θέατρο, παιχνίδι και πολλές σκανδαλιές.

Συμμετέχουν η θεατρολόγος Εύη Σταθακοπούλου και ο ηθοποιός Σωτήρης Σταθακόπουλος.

Επίσης αύριο, στις 6 το απόγευμα στο Πνευματικό Κέντρο Νέας Κίου θα παρουσιαστούν Χριστουγεννιάτικες χορογραφίες από τη Σχολή Μπαλέτου της Αγγελικής Κορδοπάτη.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ