ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Σάββατο 15 Δεκεμβρίου 2012

Η ''Γαϊδουρώ'' στο Τριανόν 15 και 16 Δεκεμβρίου

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:25:00 π.μ. |
  Μια παράσταση με κούκλες και ηθοποιό για παιδιά και ενήλικες, πέρα από όσα ξέρετε για το κουκλοθέατρο! Μια παραχαϊδεμένη πριγκιποπούλα, από την απληστία της, θα μεταμορφωθεί σε πανάσχημη γαϊδουρώ. Μόνο με την προσπάθεια να κερδίσει τον πρίγκιπά της, θα λυτρωθεί.

Ο «μύθος» πλέκεται γύρω από την υπερ-απαιτητικότητα του κακομαθημένου παιδιού και κατ’ επέκταση του μελλοντικού ενήλικα, που αποκτά ανησυχητικές διαστάσεις για τη σύγχρονη ελληνική κοινωνία σε ύφος ποιητικής κωμωδίας.
 Ένας ολόκληρος εικαστικός κόσμος, ξετυλίγεται. Ο μαγικός, παραμυθένιος και πολύχρωμος τόπος. Οι κεντρικοί ήρωες είναι πολύχρωμα πιόνια σκακιού, καθώς το σκηνικό σκακιέρα. Ο γάιδαρος κούκλα Muppet σώου και τα φουστάνια-δώρα του πατέρα είναι εντυπωσιακές φανταχτερές κατασκευές. Η νονά και η μητέρα του πρίγκιπα κούκλες προέκταση του κεφαλιού και της γάμπας της ηθοποιού. Η μεταμόρφωση της κεντρικής ηρωίδας σε γαϊδουρώ ερμηνεύεται από ηθοποιό και κούκλα. Το τέλος λυτρώνει τη Γαϊδουρώ ενώ, ο φτερωτός αγγελο-γάιδαρος τιτιβίζει.

Σκηνοθεσία, σκηνογραφία, performance: Εμμανουέλα Καποκάκη - Μουσική: Κώστας Μπεβεράτος


Σας περιμένουμε στις τελευταίες δύο παραστάσεις που δίνουμε το Σάββατο 15 (19:00 απόγευμα) και την Κυριακή 16 (11:00 πρωί) Δεκεμβρίουστο θέατρο "ΤΡΙΑΝΟΝ" του Ναυπλίου με γενική είσοδο 5 ευρώ
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ