ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 20 Νοεμβρίου 2012

Διάλεξη από την Ακαδημία Πολιτών στο Ναύπλιο

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 2:30:00 μ.μ. |
 Η Ακαδημία των Πολιτών, συνεχίζοντας την επιμορφωτική της δραστηριότητα, καλεί όλους όσους έχουν εγγραφεί ή ενδιαφέρονται να εγγραφούν για την παρακολούθηση των θεματικών ενοτήτων «Ψυχολογία – Συμβουλευτική» και «Ψυχολογία και Κοινωνιολογία Τουρισμού» για το έτος 2012 -2013 στην πρώτη διάλεξη για εφέτος.
Η πρώτη αυτή συνάντηση με θέμα «Συντροφικότητα σε εποχή κρίσης» θα είναι μια ανοιχτή επικοινωνία με όλους όσους θέλουν να συμμετέχουν και θα πραγματοποιηθεί στο Ναύπλιο στις 26 Νοεμβρίου 2012 και ώρα 17:00 – 20:00, στην Αίθουσα του πρώην Νομαρχιακού Συμβουλίου της Περιφερειακής Ενότητας Αργολίδας, στο κτήριο Β’, στο ισόγειο.

Η διάλεξη θα δοθεί από τον πρόεδρο της Ακαδημίας Πολιτών Μυτιλήνης, Επίκουρο καθηγητή κοινωνιολογίας του Πανεπιστημίου Αιγαίου κο Ευστράτιο Παπάνη.

Για την διαδικασία της εγγραφής οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να φέρουν μαζί τους μία φωτοτυπία της αστυνομικής τους ταυτότητας, μία μικρή φωτογραφία για τη σπουδαστική τους ταυτότητα και 80 ευρώ για την ετήσια συνδρομή τους, τυγχάνουν έκπτωσης 50% άτομα που ανήκουν σε ευάλωτες ομάδες πληθυσμού, όπως άνεργοι, ΑμεΑ, μονογονεϊκές οικογένειες, πολύτεκνοι , φοιτητές καθώς επίσης και μέλη συλλόγων με ομαδικές εγγραφές άνω των δέκα ατόμων.

Για πληροφορίες και διευκρινίσεις μπορείτε να απευθύνεστε στην υπεύθυνη συντονίστρια κ. Αχριάνη Αναστασία τηλ 6972088768 και ακόμα μέσα από το site: http://civilacademy.ucoz.org.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ