ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 2 Νοεμβρίου 2012

Ντίνος Καλύβας: Ο Έλληνας τενόρος - τραγουδιστής από το Ναύπλιο (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:57:00 π.μ. |
 Ο Ντίνος Καλύβας, γεννήθηκε στις 9 Απριλίου του 1975. Φωνή στεντόρεια, ήχος γλυκύς, ταλέντο δυναμικό...Ζει και εργάζεται στο Ναύπλιο και είναι υπάλληλος της Περιφερειακής Ενότητας Αργολίδας.

Παράλληλα με την εργασία του,έχει συμμετάσχει σε πολλές συναυλίες με κλασσικό κι ελαφρύ ρεπερόριο , με διάφορα σύνολλα(Τενορίσιμο του Τενόρου Σταμάτη Μπερή) αλλά και μόνος του παίζοντας πιάνο ή κιθάρα και τραγουδώντας!
Είναι τενόρος, έχει Δίπλωμα Μονωδίας (Κλασσικό Τραγούδι) από το Ωδείο "Ορφείο Αθηνών" (Τάξη της Ακτής Δρίνη) και Πτυχίο Ειδικού Αρμονίας, από το Δημοτικό Ωδείο Ναυπλίου " Κων/νος Nόνης" (Τάξη του Ιωάννη Νόνη).

Συνέχισε τις σπουδές του στο κλασσικό Τραγούδι στο Ωδείο "Φίλιππος Νάκας" Αθηνών με τον Σταμάτη Μπερή , στην Τάξη του masterclass κατά το έτος 2010 -2011.

'Έλαβε μέρος στο masterclass που έγινε στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών από την κα Jannette Pilou στις 09-03-2012, που έγινε στα πλαίσια των υποτροφιών " Μαρία Κάλλας".

Το ρεπερτόριο του ταλαντούχου καλλιτέχνη δεν είναι αποκλειστικά όπερες. Υπάρχει μια μεγάλη ποικιλία μουσικών έργων που αποδίδει δίνοντας την ευκαιρία στον θεατή, ο οποίος δεν έχει μυηθεί στη μαγεία της όπερας, να χαρεί τη φωνή του σε πιο γνωστά μουσικά κομμάτια.Παίζει πιάνο και κιθάρα. 

Αυτό το διάστημα, βρίσκεται στην Αθήνα και σε συνεργασία με την εταιρεία Starplanet (Παύλος Χριστοδούλου) ετοιμάζει την πρώτη του δισκογραφική δουλειά.

 Ακούστε ένα δείγμα της φωνής του ανερχόμενου Ελληνα τενόρου, Ντίνου Καλυβά
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ