ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 20 Νοεμβρίου 2012

Επιεικώς ανεπαρκής ο Άρματας - Δεύτερη φορά εκθέτει ολόκληρο τον δήμο

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:05:00 μ.μ. |



















 Με αφορμή το δελτίο τύπου του δήμου Ναυπλιέων για το θέμα των ΑΜΕΑ της ΔΕΥΑΝ θα θέλαμε να πούμε δυο λόγια για το σοβαρό αυτό θέμα, απέναντι σε μια ομάδα συνανθρώπων μας που είναι και η ποιο ευαίσθητη.

Από την αρχή που έγινε γνωστό το θέμα των ανθρώπων αυτών δεν θελήσαμε να ασχοληθούμε, για να μην τους στενοχωρήσουμε και αυτό πραγματικά πιστέψτε το. Δεν μπορούμε όμως να μην ασχοληθούμε με τον χειρισμό του από τον πρόεδρο της ΔΕΥΑΝ τον κ.Αρματά.

Κατά αρχήν ο άνθρωπος αυτός είναι επιεικώς ανεπαρκής για την πόστο που του έχουν αναθέσει.

Και εξηγούμαστε:
Στην χθεσινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Ναυπλιέων ο κ Αρματάς ερωτήθηκε από τον δημοτικό σύμβουλο και αρχηγό της ελάσσονος αντιπολίτευσης Χ.Γραμματικόπουλο για τον αν κατά την απόφαση του να απολύσει η ΔΕΥΑΝ τους ΑΜΕΑ είχε ενημερώσει τον δήμαρχο Δ.Κωστούρο, για να δώσει την απάντηση πως: "όχι δεν τον είχα ενημερώσει" και πως "ο δήμαρχος δεν ήξερε τίποτα, την επόμενη τον ενημέρωσα". Φυσικά το ίδιο ανέφερε και ο δήμαρχος "εγώ δεν ήξερα τίποτα".

Αν δεν κάνουμε λάθος (που δεν κάνουμε) είναι η δεύτερη φορά που ο κ. Αρματάς (συλλαμβάνετε) να μην ενημερώνει τον δήμαρχο (όπως λέει) για πολύ σημαντικές αποφάσεις που παίρνει η ΔΕΥΑΝ και που εκθέτουν τον δήμο Πανελληνίως (θυμηθείτε τι έγινε με τον Ανάβαλο στο πόσιμο νερό των Ιρίων και τώρα με το θέμα των ΑΜΕΑ της ΔΕΥΑΝ, να παίζει σε όλη την Ελλάδα πως ο δήμος Ναυπλίου απολύει  ΑΜΕΑ). Και στις δυο περιπτώσεις ο κ.Αρματάς δεν είχε ενημερώσει τον δήμαρχο...

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ