ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Κυριακή 25 Νοεμβρίου 2012

Ολοκληρώθηκαν οι εορταστικές εκδηλώσεις για τα 190 χρόνια της απελευθέρωσης του Ναυπλίου

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 2:15:00 μ.μ. |
Σήμερα Κυριακή 25 Νοεμβρίου 2012 στις 12.00 το μεσημέρι πραγματοποιήθηκε δοξολογία στον ιστορικό ναό του Αγίου Ανδρέα στο Παλαμήδι στα πλαίσια των εορταστικών εκδηλώσεων των 190 χρόνων από την απελευθέρωση του Ναυπλίου από τον τούρκικο ζυγό.

 
Την κυβέρνηση εκπροσώπησε ο γενικός γραμματέας βιομηχανίας Σπύρος Ευσταθόπουλος.
Ακολούθησε, στις 12:30 μ.μ. επιμνημόσυνη δέηση και στη συνέχεια κατάθεση στεφάνων στο μνημείο του Στάϊκου Σταϊκόπουλου από την πολιτική και στρατιωτική ηγεσία του νομού και της πόλης.
 
 
 Στην κατάθεση στεφάνων στον Ανδριάντα του Στάϊκου Σταϊκόπουλου συμμετείχε και ομάδα της Χρυσής Αυγής όπου είχε συγκεντρωθεί από νωρίς στο σημείο φωνάζοντας συνθήματα κατά των ξένων που ζουν στην Ελλάδα.
 Νωρίτερα στις 10:00 έγινε ο  4ος Παλαμήδειος δρόμος που διοργάνωσαν,  η Γ.Ε.Α, ο Δήμος Ναυπλιέων, ο ΔΟΠΠΑΤ του Δήμου Ναυπλιέων, οι Μαραθωνοδρόμοι Δρομείς Αργολίδας, ΕΑΣ Σέγας  Ανατολικής Πελοποννήσου και η Περιφερειακή Ενότητα Αργολίδας.

 
Στις 12.00 το μεσημέρι επίσης πραγματοποιήθηκαν οι αγώνες για Αγόρια και Κορίτσια δημοτικών σχολείων, Παμπαίδων  Β' και Παγκορασίδων Β', Παμπαίδων Α' και Παγκορασίδων Α', Παίδων και Κορασίδων, στα πλαίσια του 40ου Παλαμήδειου δρόμου.
Στην συνέχεια στο Βουλευτικό έγιναν οι απονομές μεταλλίων στους αθλητές που έλαβαν μέρος.Στην εκδήλωση θα χόρεψε η ομάδα του σωματείου Φίλων ΠΛΙ.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ