ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 2 Οκτωβρίου 2012

Χρυσή Αυγή Αργολίδας: Βραβείο υποκρισίας για τους κ.κ Ανδριανό και Μανιάτη

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:15:00 π.μ. |
 Δελτίο τύπου

 Το τελευταίο διάστημα πληθαίνουν τα σενάρια που κάνουν λόγο για αναστολή λειτουργίας του Κέντρου Εκπαιδεύσεως Μηχανικού στο Ναύπλιο, μιας ιστορικής Μονάδας του Ελληνικού Στρατού, στην οποία έχουν εκπαιδευθεί χιλιάδες Αξιωματικοί και Οπλίτες.


Δυστυχώς δεν μας προξενεί καμία έκπληξη αυτή η εξέλιξη διότι γνωρίζουμε πολύ καλά πως η Εθνική μας Άμυνα έχει πλέον παραδοθεί στις ορέξεις των παγκόσμιων τοκογλύφων με πρόθυμους εκτελεστές την εγχώρια τρόικα , η οποία υλοποίει με χειρουργική ακρίβεια τις προσταγές αυτών που θέλουν να λεηλατήσουν την Εθνική υπόσταση και αξιοπρέπεια του περήφανου λαού μας.

Σε σένα λαέ της Αργολίδας, λαέ του Ναυπλίου καταγγέλλουμε για την υποκρισία τους τους βουλευτές Γιάννη Ανδριανό και Γιάννη Μανιάτη από τη Νέα Δημοκρατία και το ΠΑΣΟΚ αντίστοιχα, οι οποίοι έχουν το απύθμενο θράσος να χύνουν κροκοδείλια δάκρυα και να «οργίζονται» για το ενδεχόμενο κλεισίματος του ΚΕΜΧ την ίδια ώρα που έχουν υπογράψει τις συμβάσεις που δένουν χειροπόδαρα την Ελλάδα μας. Μάλιστα κατέθεσαν αμφότεροι ερωτήσεις στο Κοινοβούλιο με τις οποίες καλούν την κυβέρνηση τους ουσιαστικά να μην προχωρήσει στην υλοποίηση αυτών που και οι ίδιοι υπέγραψαν!

Για μας, τους Έλληνες Εθνικιστές, κάθε Μονάδα των Ενόπλων Δυνάμεων πέρα από ζωντανό κύτταρο για τις τοπικές κοινωνίες και οικονομίες, πρωτίστως αποτελεί τον χώρο όπου οι Άριστοι του Έθνους εκπαιδεύονται και ζυμώνονται στην υπεράσπιση του Έθνους και την διαφύλαξη της Εθνικής Ιδέας. Γνωρίζουμε πολύ καλά πως τα αστικά κόμματα της μεταπολίτευσης δεν πρόκειται να φέρουν καμία αντίσταση στην Εθνικό ενταφιασμό που τα ίδια υπηρετούν, ενώ από την άλλη τα κόμματα της Αριστεράς χαίρονται κάθε φορά που κλείνει ένα στρατόπεδο και παρακαλάνε από μέσα τους αν είναι δυνατόν να πάψει να υπάρχει Ελληνικός Στρατός, καθώς τα συμπλέγματά τους πηγάζουν από πολύ μακριά.

Καλούμε όλους τους Αργολιδείς να αντιληφθούν τον εμπαιγμό τόσο των μέχρι πρόσφατα «μεγάλων» κομμάτων αλλά και του τοπικού πολιτικού προσωπικού τους και να συστρατευτούν με την φωνή του Κινήματος των Ελλήνων Εθνικιστών για να λευτερώσουμε την Πατρίδα μας και να οδηγήσουμε σε μια Αυγή Χρυσή τον Ελληνισμό.

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ
Τ.Ο. ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΔΗΜΟΥΛΗΣ
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ