ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 6 Σεπτεμβρίου 2012

Χ.Γραμματικόπουλος: « …Σοβαρευτείτε κύριε Κωστούρο... »

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 5:49:00 μ.μ. |
 Διαβάζοντας την απαντητική επιστολή σας κύριε Δήμαρχε, αναφορικά με τα θέματα που έθιξα κατά την πρόσφατη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, κατάλαβα ότι εκτός από έλλειψη αποτελεσματικότητας στην αντιμετώπιση των προβλημάτων των δημοτών σάς διακρίνει και προχειρότητα στις απαντήσεις που δίνετε.
Για το θέμα του νερού των Ιρίων και μόνο το γεγονός ότι μόλις σήμερα, κατόπιν των πιέσεων που ασκήσαμε, τρέχετε και δεν φτάνετε με έκτακτη συνεδρίαση της Δ.Ε.Υ.Α.Ν. προκειμένου να διευθετηθεί ένα απλούστατο ζήτημα, όπως ήταν αυτό της επιλογής της κατάλληλης γεώτρησης, τα λέει όλα. Φυσικά, ούτε λόγος για την οριστική λύση του θέματος επί τη βάση της πρότασής μας για μελέτη και δημοπράτηση ενός συνολικού έργου υδροδότησης της περιοχής.

Για το θέμα της μετριοπαθούς και απόλυτα κοστολογημένης πρότασής μας για μείωση των δημοτικών τελών, και μόνο η ομολογία σας ότι έχετε έλλειμμα 1.000.000 € στον τομέα των ανταποδοτικών τελών αποδεικνύει το μέγεθος της αποτελεσματικότητάς σας, με δεδομένο μάλιστα το γεγονός ότι ήσασταν και ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος την περασμένη χρονιά. Φυσικά είναι αστείο το επιχείρημα περί του χρόνου βάση του οποίου συζητούνται τα οικονομικά θέματα που αφορούν τους πολίτες. Όταν δηλαδή πέρυσι τον Μάιο είχατε ψηφίσει τις τεράστιες αυξήσεις των δημοτικών τελών, ο χρόνος τότε ήταν κατάλληλος;

Τέλος, για το ζήτημα του σκουπιδότοπου της Καραθώνας σάς προτείνω να μην το συνεχίζετε άλλο γιατί εκτίθεστε αλλά κυρίως εκθέτετε την πόλη μας. Αντί να ζητήσετε συγγνώμη για την επιπόλαιη δήλωση που κάνατε τον Μάιο, ότι σε 45 ημέρες θα έχετε καθαρίσει την Καραθώνα, χωρίς κανένα σχέδιο για το μέλλον και κανένα προγραμματισμό εξακολουθείτε να λαϊκίζετε με ένα τόσο σοβαρό θέμα.

Όσον αφορά τα σχόλιά σας περί προσωπείων, περί εικονικής ενασχόλησής μου με τα κοινά και γενικά διάφορους προσωπικούς χαρακτηρισμούς που μου απευθύνατε, τους αντιπαρέρχομαι διότι ορισμένα πράγματα είναι τελικά ζήτημα παιδείας και μόνο.


ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΠΟΥΛΟΣ

ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ
ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ
«ΝΑΥΠΛΙΟ ΝΕΑ ΕΛΠΙΔΑ»




ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ