ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πασχαλινές ευχές

Πέμπτη 2 Αυγούστου 2012

Έτσι απαξιώνουν το νοσοκομείο Ναυπλίου

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 1:04:00 μ.μ. |
  Μετά από όλο αυτόν τον ντόρο και τις κινητοποιήσεις των προηγούμενων ημερών με την φημολογία για κλείσιμο η ενοικίαση του νοσοκομείου Ναυπλίου με δημοσιεύματα και δημοτικά συμβούλια- συσκέψεις, για αποτροπή του ενδεχόμενου λουκέτου, η απάντηση έρχεται με επίσημο έγγραφο να επιβεβαιώσει τους φόβους για σταδιακή υποβάθμιση που θα αποφέρει το αναγκαστικό στο τέλος,  κλείσιμο του νοσοκομείου.


Με έγγραφο της η Διοίκηση της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας Πελοποννήσου, γνωστοποιεί την μετακίνηση γιατρού παιδιάτρου από το νοσοκομείο Ναυπλίου στο νοσοκομείο Κορίνθου.

Θα τρελαθούμε τελείως λοιπόν, έχουμε τόσους πολλούς παιδίατρους στο νοσοκομείο Ναυπλίου που περισσεύουν και στέλνουν και στην Κόρινθο, δεν είμαστε με τα καλά μας.

Τελικά  αυτό είναι το σχέδιο, δεν κλείνουν το νοσοκομείο Ναυπλίου μην φοβάστε, άπλα θα το υποβαθμίσουν σε τέτοιο σημείο που το κλείσιμο του θα φτάσει να φαντάζει αναγκαίο. 

Μεταξύ άλλων το έγγραφο αναφέρει:

Σε συνέχεια του πιο πάνω (Β) σχετικού εγγράφου μας, εγκρίνεται η μετακίνηση του ιατρού ......... ........., Δ/ντή Παιδιατρικής, του Κ.Υ. Λυγουριού αρμοδιότητας του Γ.Ν. Ναυπλίου στο Παιδιατρικό τμήμα του Γ.Ν. Κορίνθου για το πρωινό τακτικό ωράριο ανάλογα με τις ανάγκες του Παιδιατρικού τμήματος του Γ.Ν. Κορίνθιου καθώς και για την πραγματοποίηση του συνόλου των εφημεριών του, στο Παιδιατρικό τμήμα του Γ.Ν. Κορίνθου, λόγω αυξημένων υπηρεσιακών αναγκών, σύμφωνα με τις, διατάξεις, του άρθρου  24 ταυ Ν.3599/07 όπως συμπληρώθηκαν από τις διατάξεις της, παρ. 21 του αρ,8 του Ν.3868/ 10.

Το πρόγραμμα μετακινήσεων και εφημεριών του ιατρού Θα καθορισθεί από τις διοικήσεις των δύο Νοσοκομείων κατόπιν μεταξύ τους συνεννόησης.

Παρακαλούμε για τις ενέργειές σας.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ